Slimstock

Wij zijn Slimstock, Europees marktleider in voorraadoptimalisatie, onze mensen en software (Slim4) verbeteren supply chains over de hele wereld sinds 1993. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een wereldspeler met klanten in meer dan 50 landen en op elk continent. Met meer dan 300 professionals en 22 kantoren helpen we organisaties zoals Bosch, Erasmus MC, VodafoneZiggo, Sligro, Mitsubushi en Fatboy om een winnende supply chain te creëren. 

De Slimstock Academy, een van de grootste onderwijsinstellingen in de branche, helpt hen en iedereen die zichzelf continu wil verbeteren. Door onze klanten te helpen om hun systemen, processen en mensen te optimaliseren, kunnen ze elke dag beter presteren.  

 

Top Talent Programma 

Wij zijn op zoek naar de meest ambitieuze afgestudeerden om ons team te komen versterken. Jonge creatieve geesten zijn belangrijk voor ons. Daarom stimuleren we persoonlijke en professionele groei. Die visie wordt versterkt door ons Top Talent programma voor afgestudeerden. Na twee jaar uitgebreide coaching en persoonlijke begeleiding als Young Professional in consultancy, sales en development weet je wat jouw echte talent is en waar jouw hart ligt. 

Theoretisch onderwijs aan universiteiten biedt een solide basis voor het opdoen van kennis en werkervaring in de industrie. Desalniettemin, is er in de praktijk een grote kloof tussen wat er in theorie wordt geleerd en wat er in de praktijk wordt toegepast. Daarom bieden we je vanaf het begin een uitzonderlijk carrièreperspectief door praktische werkervaringen met (toekomstige) klanten. Het combineren van jonge creatieve geesten – die openstaan voor verandering en innovatie – met de innovatieve omgeving waarin Slimstock zich bevindt, vormt een winnende combinatie.  

Onze Young Professionals groeien uit tot (inter)nationale ondernemers. Zo hebben zij ons bedrijf in Zuid-Amerika uitgebreid en zijn naar Dubai en Singapore gereisd om onze kantoren in het buitenland te versterken.  

 

Dus, wat zijn jouw dromen? Waar ben jij trots op? En hoe wil jij jezelf ontwikkelen en verder groeien? Ontmoet ons tijdens de Asset Supply Chain Days!