Ingram Micro | CLS

Wij zijn Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services en zijn verantwoordelijk voor de grootste merken in de markt, zoals bol.com, de Bijenkorf en Zalando! Wij zijn de Heartbeat of Logistic Services. Met onze mensen zorgen we ervoor dat onze klant de belofte aan hun klant waarmaakt, iedere dag weer. Ondernemend als we zijn, groeien we hard mee met onze klanten. Inmiddels zijn we actief in 64 landen en beheren we 189 Logistieke Centers. Dat is meer dan 17 miljoen vierkante meter aan warehouse oppervlakte!

Onze kracht ligt in onze mensen, #PoweredByOurPeople. Wij geven je het vertrouwen om alles uit jezelf te halen. Wanneer jij je bij ons agile bedrijf aansluit, word je omringd door zeer gemotiveerde en gepassioneerde collega’s die samenwerken naar één doel: om wereldwijd de meest gewaardeerde logistieke partner te zijn. Daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Naast (tot nu toe) 199 anderen, is ook Silke Braad dit jaar gestart bij Ingram. In 2 jaar tijd gaat zij als Management Trainee de organisatie leren kennen en ontdekken waar haar kwaliteiten het beste tot hun recht komen.

“In juni 2021 studeerde ik af aan de Universiteit van Tilburg en vanaf 1 september ben ik aan de slag gegaan als Management Trainee bij Ingram Micro CLS. In het eerste jaar van het traineeship mag ik als Logistiek Teamleider op twee verschillende locaties operationele en leidinggevende ervaring op doen. Op dit moment ben ik Teamleider van de afdeling Pocketsorter op de locatie voor de Bijenkorf in Tilburg. Deze afdeling is nieuw opgezet en ik ben de eerste Teamleider die hier start. Dit bevalt tot nu toe erg goed. Ik mag mijn eigen draai geven aan mijn rol als Teamleider en word hierin goed begeleid. Daarnaast is Ingram een open organisatie en staat iedereen open voor een praatje, vragen of ideeën. Wat het Traineeship zo leuk maakt, is dat ik als Teamleider veel leer over de operatie en mijn sterke en ontwikkelpunten leer kennen. Daarnaast kan ik rondkijken binnen Ingram en een beeld vormen welke functie uiteindelijk bij mij zou kunnen passen en waar ik na het Traineeship in door zou willen groeien.” – Silke Braad, Management Trainee bij Ingram Micro Commerce & Lifecycle Service

Weten wat jouw mogelijkheden bij Ingram Micro CLS zijn? Kom kennismaken met ons tijdens de Supply Chain Days bij Asset of neem contact met ons op.

www.werkenbij.ingrammicro.com